Samen naar de coach

Ontwarren, ontrafelen en samen verder komen

Het is fijn wanneer je op prettige en veilige wijze kan praten met de ander en jouw gevoelens kan delen. Maar er zijn situaties wanneer de communicatie verstoord is en gesprekken worden belemmerd door gebrek aan vertrouwen of begrip. Door heftige emoties of gevoelens reageer je op de ander zonder echt te luisteren, of je schiet in een bepaald patroon van reageren. In zo’n geval werkt het verhelderend als ik als coach jullie gesprek begeleid en de communicatiemechanismen doorbreek. Ik help  jullie om de te bespreken “issues” ook daadwerkelijk aan de oppervlakte te brengen.

 

Je krijgt inzicht in je eigen behoeften en verwachtingen en die van de ander. Je leert onder woorden te brengen wat belangrijk voor je is en gevoelens te delen. Dit verbetert de onderlinge communicatie en zorgt voor meer openheid en helderheid. Werkelijk naar elkaar luisteren, begrip hebben voor elkaar en samen de gemeenschappelijke belangen en uitdagingen vinden, zorgen er voor dat het onderlinge vertrouwen kan groeien.

De werkwijze is vooral gericht op werkelijk verbinding en contact maken met elkaar. Ik maak gebruik van gesprek, waarnemingsoefeningen, spiegelen, luisteroefeningen, het relatiespel. We kijken samen wat voor jullie werkt en passend is.

Samen naar de coach

Jouw volgende stap zetten we die samen?

Jouw vraag blijft altijd maatwerk.
Wil jij jouw specifieke situatie voorleggen en weten wat ik voor jou kan betekenen? Stel dan gerust je vraag.

Wanneer luisteren om te reageren,overgaat in luisteren om te begrijpen,
ontstaat er echt contact.

{

Mogelijkheden zien

Door de relatiecoaching kwamen mijn vrouw en ik eindelijk in beweging. Wij zaten vast in onze problemen, Brigitte heeft ons geholpen om samen de openingen te vinden.
– Erik van Scheurs, coachcliënt –

Familiesysteem & genealogie

 

Geef je relaties vorm

 

Meervoudige liefde & polyamorie