Over mij

Hallo, Ik ben Brigitte

Ik geloof dat bij veranderen en ontwikkelen in verbinding staan met jezelf, en de manier waarop je naar jezelf kijkt wezenlijk is. Wie ben je? Wat drijft je? Durf je daarvoor te gaan staan en je ruimte in te nemen?

Het is mijn missie om het fundament van jouw identiteit te verstevigen. Ik help jou bij het (h)erkennen van jouw waarde(n) en bij het inzetten van jouw unieke talenten om je verder te brengen.

In het leven vind ik Liefde & Compassie twee belangrijker pijlers. In mijn coaching handel ik vanuit deze visie. Liefde is de grootste creatieve kracht die er is. Wanneer je iets met liefde doet, of ergens liefde voor voelt, dan ben je betrokken en voel je dat het betekenisvol voor je is. Dit geeft energie.

Compassie is de bron van je innerlijk welzijn.

Alles staat of valt met hoe je naar jezelf en de wereld om je heen kijkt. Wanneer je milder en geduldiger bent naar jezelf en jezelf meer steunt in plaats van dat je jezelf overlaadt met zelfkritiek, ontstaat er ruimte. Ruimte om te ontdekken, je vragen te leven, je menselijkheid te erkennen. Ik gun het jou dat je niet in verzet bent met de realiteit van alledag, en niet in strijd bent met je gevoelens en gedachten, maar dat je meer ontspant in wie je bent en waar je staat in je leven. Vanuit daaruit kun je stappen zetten om je leven mooi en aangenaam te maken.

Alles begint bij het op waarde schatten van jezelf. Je eigen bijdrage neerzetten. Met liefde en compassie heb je een uniek kompas in handen. Een kompas dat je brengt van creëren naar manifesteren. Je geeft je leven, je relaties en je werk vorm zoals je het voor jezelf wenst.

Ik help jou bij verandering en ontwikkeling in je leven
Ik zie graag dat jij je leven leeft zoals je dat voor jezelf wenst

Werken met mensen

In 1995 begon ik te werken als personeelsadviseur. Ik ben in de loop der jaren mijn voorliefde om mensen te begeleiden en coachen duidelijk gaan voelen. Ik zag hoe verlangens, behoeften en weerstanden van mensen telkens van invloed zijn op het functioneren van een organisatie of van het individu. Om daarin meer te kunnen betekenen ging ik, naast personeelsadviseur, ook aan de slag als procesbegeleider en zelfstandig coach. Als coach heb ik meer ruimte om de diepte in te gaan en de onderliggende lagen, beweegredenen en motivatie van mensen, samen met hen, te onderzoeken. Mijn kracht ligt in het verhelderen en ontwarren van vragen. Ik bied vertrouwen en veiligheid en structuur van waaruit iemand in beweging kan komen.

De keuze om zowel bedrijfsmatige als persoonlijke (coach)trajecten te begeleiden, past helemaal bij mij. Zowel in het bedrijfsleven als bij particuliere klanten ligt mijn kracht bij verhelderen van wat er speelt, het verstevigen van verbindingen en omzetten van uitdagingen in kansen. In beide gevallen gaat het er immers om dat mensen hun eigen kwaliteiten inzetten om verder te komen.

Het bezig zijn met de ontwikkeling van mensen en de bewegingen die zij maken, is iets dat me boeit en inspireert. Het geeft voldoening anderen te helpen bij verandering en ontwikkeling in hun leven, relaties en werk. De juiste drive vinden bij mensen draagt veel bij aan de doelstellingen van mensen en organisaties. Daarom is mijn werkwijze, naast kennis en inhoud, vooral gericht op werkelijk contact en verbinding maken met elkaar. Mijn kracht ligt in persoonlijke betrokkenheid, praktische aanpak en deskundige advisering.

100% achter jou staan
Vanuit vertrouwen, veiligheid en structuur zet je stappen voor jezelf

In mijn dagelijks leven

Ik breng het liefst veel tijd door met wat me dierbaar is. Mijn lief, mijn katten, hond, familie en vrienden. En ik hou ontzettend veel van buiten zijn. Lekker mijmeren, wandelen en genieten van de natuur. Natuur brengt mij rust en inspiratie. Maar ik ben ook graag met mensen. Ik hou van goede gesprekken. Ik laat me graag inspireren door verhalen en ervaringen. Doordat ik niet snel oordeel en mezelf en anderen uitdaag om buiten kaders te denken en grenzen te onderzoeken, laten mensen zichzelf zien. Daar geniet ik van, want dan worden contacten zoveel mooier. Ik ben nieuwsgierig en ontmoet graag mensen van wie ik kan leren. Ik wil me blijven ontwikkelen en verwonderen. Mijn grootste bron van leren en inspiratie opdoen is het leven zelf.

Meer weten over mij en mijn loopbaan en bedrijf?
Volg mij ook op:

Natuur, dieren en mensen
Leren en verwonderen

Heb je vragen?

Stuur me je vraag of een terug bel verzoek met onderstaand formulier. Ik help je met het helder krijgen van je volgende stap.