Over mij

 

Ik help jou bij verandering en ontwikkeling in je leven.
Ik zie graag dat jij je leven leeft zoals je voor jezelf wenst

Hallo,
Ik ben Brigitte

Ik geloof dat bij veranderen en ontwikkelen in verbinding staan met jezelf, en de manier waarop je naar jezelf kijkt wezenlijk is. Wie ben je? Wat drijft je? Durf je daarvoor te gaan staan en je ruimte in te nemen?

Het is mijn missie om het fundament van jouw identiteit te verstevigen. Ik help jou bij het (h)erkennen van jouw waarde(n) en bij het inzetten van jouw unieke talenten om je verder te brengen.

In het leven vind ik Liefde & Compassie twee belangrijker pijlers. In mijn coaching handel ik vanuit deze visie. Liefde is de grootste creatieve kracht die er is. Wanneer je iets met liefde doet, of ergens liefde voor voelt, dan ben je betrokken en voel je dat het betekenisvol voor je is. Dit is jouw energiebron, je levenskracht.

Compassie is de bron van het innerlijk welzijn. Alles staat of valt met hoe je naar jezelf en de wereld om je heen kijkt. Wanneer je milder en geduldiger bent naar jezelf en jezelf meer steunt in plaats van dat je jezelf overlaadt met zelfkritiek, ontstaat er ruimte. Ruimte om te ontdekken, je vragen te leven, je menselijkheid te erkennen. Ik gun het jou dat je niet in verzet bent met de realiteit van alledag, en niet in strijd bent met je gevoelens en gedachten, maar dat je meer ontspant in wie je bent en waar je staat in je leven. Vanuit vandaaruit kun je stappen zetten om je leven mooier en aangenamer te maken.

Alles begint bij het op waarde schatten van jezelf. Je eigen bijdrage neerzetten. Met liefde en compassie heb je een uniek kompas in handen. Een kompas dat je brengt van creëren naar manifesteren. Je geeft je leven, je relaties en je werk vorm zoals je het voor jezelf wenst. Waar je meer contact maakt met overvloed, dankbaarheid en groei. Waar je jezelf voedt en met nieuwsgierigheid en interesse aandacht geeft. Wanneer jij je richt je op waar je blij van wordt, geef je aandacht aan waar jij in gelooft. En wanneer je jezelf dient en liefhebt, dien je ook de wereld om je heen. En dat is pure rijkdom.

100% achter jou staan

Vanuit vertrouwen, veiligheid en structuur zet je stappen voor jezelf

Werken met mensen

Drieëntwintig jaar geleden begon ik als personeelsadviseur. Ik ben in de loop der jaren mijn voorliefde om mensen te begeleiden en coachen duidelijk gaan voelen. Ik zag hoe verlangens, behoeften en weerstanden van mensen telkens van invloed zijn op het functioneren van een organisatie of van het individu. Om daarin meer te kunnen betekenen ging ik ook aan de slag als zelfstandig coach. Als coach heb ik meer ruimte om de diepte in te gaan en de onderliggende lagen, beweegredenen en motivatie van mensen, samen met hen, te onderzoeken. Mijn kracht ligt in het verhelderen en ontwarren van vragen. Ik bied vertrouwen en veiligheid en structuur van waaruit iemand in beweging kan komen.

Het bezig zijn met de ontwikkeling van mensen en die van mezelf, is iets dat me boeit en inspireert. Dichterbij jezelf komen en dat leven en uitdragen vind ik mooi. Ik raak gemotiveerd als ik zie dat mensen bewuster worden, meer waarnemen en daar iets mee gaan doen.

Elke keer weer geniet ik ervan als ik zie en voel dat mensen beseffen dat ze een keuze hebben en invloed kunnen uitoefenen op hun situatie. Hier een bijdrage aan leveren, geeft mijn leven zin. Want dan help ik mensen om fijner te leven.

Mijmertijd, vitamine dier,  natuur, mensen

Verwonderen

 

In mijn dagelijks leven

Ik breng het liefst veel tijd door met wat me dierbaar is. Mijn lief, mijn katten, hond, familie en vrienden. En ik hou ontzettend veel van buiten zijn. Lekker mijmeren, wandelen en genieten van de kleuren en geuren. De natuur brengt mij rust en inspiratie. Maar ik ben ook graag met mensen. Ik hou van goede gesprekken en verder kijken dan het zichtbare. Ik laat me graag inspireren door verhalen en ervaringen. Doordat ik niet snel oordeel en mezelf en anderen uitdaag om buiten kaders te denken en grenzen te onderzoeken, laten mensen zichzelf zien. Daar geniet ik van, want dan worden contacten zoveel mooier. Ik hou ervan als dingen waarachtig zijn. En laat me graag verwonderen door het leven zelf.

Meer weten over mij en mijn loopbaan en bedrijf?
Volg mij ook op:

Heb je vragen?

Stuur me je vraag of een terug bel verzoek met onderstaand formulier.
Ik help je met het helder krijgen van je volgende stap.