Wil je jouw eigen kracht en unieke gaven ruimte geven?

Wil energie voelen, met bezieling, liefde, levenslust, vreugde, creativiteit en inspiratie leven?

Voel je dat het nu tijd is voor jou?

Wil jij jouw leven vormgeven op een manier die je voor jezelf wenst?

Ja, jij wilt je leven vormgeven, liefst zo dat het voor jou klopt en prettig voelt. Ik geloof dat het kan. Dat jij gebruik maakt van jouw unieke gaven en al het waardevolle dat in je zit. En jij weet dat ook, want je bent nu hier. Bereid voor jezelf in beweging te komen. En ook al weet je misschien nog niet precies hoe of wat, één ding weet je wel: je wilt je leven mooier, aangenamer of anders maken. En daar kan ik je bij helpen, door het ontwarren en ontrafelen van dat wat raakt en aandacht vraagt.

Ik geloof dat wanneer jij jouw eigen waarde(n) kent en leeft, jij het leven kan leiden dat je voor jezelf wenst. Ik bied jou een veilige vertrouwde bedding en structuur om te experimenteren en stappen te zetten. Ik help je om zélf antwoorden te vinden en zélf beslissingen te nemen, zodat je lichter, moeiteloze en blijer gaat leven.

Gun het jezelf om jouw leven vorm te geven! Zet nu een stap voor jezelf.

Geef je leven vorm

Geef je relaties vorm

Geef je werk vorm

 

Ik geloof in jou, ik ben zeer gefascineerd in wat jou, beweegt en drijft. Ik wil met jou naar de kern van de zaak gaan. Je verder laten kijken dan de inhoud, gewoonte en gebruikelijke weg. Je vuur aanwakkeren. Je zien stralen. Voelen dat je stevig staat in wie je bent. En dat je daar ten volle uitdrukking aan geeft.