Samen naar de coach

rock climbersSamen gebruik maken van coaching kan effectief zijn als de communicatie verstoord is en gesprekken belemmerd worden door gebrek aan vertrouwen of begrip. Door heftige emoties of gevoelens reageer je op de ander zonder echt te luisteren, of je schiet in een bepaald patroon van reageren. In zo’n geval kan het heel verhelderend werken als een buitenstaander jullie gesprek begeleidt en de communicatiemechanismen doorbreekt. Als coach help ik jullie om de te bespreken "issues" ook daadwerkelijk aan de oppervlakte te brengen.

Je krijgt inzicht in je eigen behoeften en verwachtingen en die van de ander. Je leert onder woorden te brengen wat belangrijk voor je is en gevoelens te delen. Dit verbetert de onderlinge communicatie en zorgt voor meer openheid en helderheid. Werkelijk naar elkaar luisteren, begrip hebben voor elkaar en samen de gemeenschappelijke belangen en uitdagingen vinden, zorgen er voor dat het onderlinge vertrouwen kan groeien.

De werkwijze is vooral gericht op werkelijk verbinding en contact maken met elkaar. Ik maak gebruik van gesprek, waarnemingsoefeningen, spiegelen, luisteroefeningen, het relatiespel. We kijken samen wat voor jullie werkt en passend is.

Samen aan de slag? Begin nu en maak een afspraak met jullie relatiecoach.

Komende evenementen

Geen evenementen

Inschrijven nieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi