Relatie coaching

  • relatiecoachingWil je iets in je relatie veranderen, maar krijg je het niet voor elkaar?
  • Voel je je onbegrepen door je partner?
  • Loop je steeds vast in dezelfde discussies?
  • Ontbreekt er inzicht en begrip voor elkaars behoeften?
  • Heb je het idee dat jullie van elkaar verwijderen en weet je niet hoe je het tij moet keren?

In je relatie(s) kunnen situaties ontstaan waarin jouw persoonlijke opvattingen en gevoelens verschillen met die van de ander. Hoe ga je hier mee om? Hoe blijf je dicht bij jezelf en jouw levensgeluk? En hoe maak je hierin keuzes?

Coaching is een middel om je hierbij te helpen. Door de coaching ervaar je welk aandeel jij in de relatie hebt. Je leert elkaars kwaliteiten te onderkennen en in te zetten. Je verbetert en verheldert je communicatie. Je leert emoties, irritaties en behoeften bespreekbaar te maken. Je wordt je meer bewust van wat er gebeurt,waardoor er meer begrip ontstaat. Hierdoor groeit het vertrouwen en krijg je meer vreugde in je relatie. De werkwijze laat ik aansluiten op jouw vraag, behoefte en manier van leren. Hierbij maak ik gebruik van gesprek, rollenspel, visualisaties en oefeningen, bijvoorbeeld het relatiespel en kernkwadranten.

Ben jij niet tevreden over hoe bepaalde dingen lopen tussen jou en je partner? Wil je het graag anders en positiever en constructiever maken?

Wacht dan niet tot de relatie verslechtert en zoek ondersteuning. Als jij en je partner(s) nog volop energie willen steken in de relatie hebt je immers veel meer kans dat het nog leuker wordt dan het al is.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor informatie of stel hier je vraag door te klikken op onderstaande button
VRAAG?

 

Komende evenementen

Geen evenementen

Inschrijven nieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi