Nieuwsbrief informatie

Je kunt je abonneren op de gratis nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvang je informatie over workshops, activiteiten en aanbiedingen. Je ontvangt tips over diverse onderwerpen en je wordt geattendeerd op artikelen en onderwerpen die aandacht krijgen in de weblogs.

Via het menu genaamd "inschrijven nieuwsbrief", kun je je aanmelden. Vul hier je voor- en achternaam en email adres in. Jouw email adres zal voor geen andere doeleinden gebruikt worden als voor deze nieuwsbrief.

Als je alles hebt ingevuld ontvang je een bevestigingsmail in je inbox. Zorg dus dat de afzender Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bekend is in je adresboek. Om de nieuwsbrief te ontvangen moet je op de link klikken die in de bevestigingsmail is opgenomen. Hiermee maak je jouw toestemming voor het versturen van de nieuwsbrief definitief. Je zult niet direct een nieuwsbrief ontvangen, maar bij de eerst volgende verzending. De nieuwsbrief verschijnt een keer per twee maanden.

Je kunt je eenvoudig afmelden door op de daarvoor bedoelde link te klikken in de nieuwsbrief of door je uit te schrijven via de website.

In het archief kun je de eerder verstuurde nieuwsbrieven vinden.

Dank je wel voor je interesse en aanmelding.