Brigitte van Geffen (1969) is Bride Coach

Brigitte van GeffenWaar mensen samen zijn ontstaan kansen, verbindingen en uitdagingen. Zowel in het bedrijfsleven als bij particuliere klanten ligt mijn kracht bij het verstevigen van die verbindingen, zodat de uitdagingen worden omgezet in kansen. Kansen voor het functioneren van een bedrijf, of het functioneren van een relatie. In beide gevallen gaat het er immers om dat mensen elkaar begrijpen en hun eigen kwaliteiten inzetten om verder te komen. Daar draag ik graag mijn professionele steentje aan bij. Dat doe ik door gevoelens te helpen ontwarren en door met heldere communicatie tot meer begrip en compassie voor alle betrokkenen te komen.

“Gevoelens ontwarren”

Achtergrond

Vanaf 1995 werk ik als coach en HRM-adviseur voor verschillende bedrijven en organisaties. In 2009 startte ik mijn eigen bedrijf: Bride Coaching. De keuze om zowel bedrijfsmatige als persoonlijke coachingstrajecten te begeleiden, past helemaal bij mij. In beide richtingen rondde ik een opleiding af: in 1995 Personeel en Arbeid (HBO-opleiding in Rotterdam), in 2008 een post-HBO-opeiding tot coach bij de Alba Academie in Utrecht. De uiteenlopende coachingsklussen die ik sinds die tijd uitvoerde, leverden me veel werkplezier maar ook veel praktijklessen op!

“Mens, begeleider en adviseur in verwondering”

Altijd verder leren

Ik ben een nieuwsgierig mens en ontmoet zelf ook graag mensen van wie ik kan leren. Regelmatig volg ik workshops en bijscholingen in mijn vakgebieden zodat ik mijn ‘instrumentarium’ steeds uitbreid. Met collega-coaches en –adviseurs heb ik regelmatig overleg en ik werk met een aantal graag samen als er opdrachten zijn die dat nodig maken. Zo kan ik me blijven ontwikkelen en verwonderen als mens, begeleider en adviseur. Mijn grootste bron van leren en inspiratie opdoen is het leven zelf.

Kijk hier voor meer details over mijn loopbaan op LinkedIn
Download hier mijn CV