Klantreacties, referenties en aanbevelingen

Wat kun je verwachten als je mij inhuurt als coach, HRM adviseur, trainer of mediator? Dit zeggen de opdrachtgevers, collega’s en klanten die met mij hebben samengewerkt.

Pro-actief

“Brigitte heeft oog voor haar omgeving en ziet welke processen er gaande zijn. Ze is open, pro-actief en prettig om mee samen te werken.”
Andries de Jong, controller

Deskundig en integer

“Brigitte heb ik leren kennen als een vakvolwassen professional die naar volle tevredenheid van opdrachtgevers/klanten haar werk verricht. Ze weet op basis van bewezen deskundigheid en integriteit gedurende langere tijd een goede samenwerkingsrelatie met klanten/opdrachtgevers te behouden, ook in complexe situaties en bij zeer uiteenlopende belangen. Brigitte d'r aanpak kenmerkt zich door sterk verbinding te maken met mensen. Ze is zich zeer bewust van de omgeving en sensitief in haar samenwerking. Haar coachende stijl van werken, stimuleert mensen het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast is ze praktisch en resultaatgericht. In samenwerking spreekt ze anderen aan op het realiseren van doelstellingen en ze zelf ook uitstekend aanspreekbaar. Haar vrolijkheid en spontaniteit dragen bij aan een zeer plezierige samenwerking."
Simone Blenk, Directeur P&O ROC Midden Nederland

Onderbouwd advies

“Ik heb Brigitte leren kennen als iemand die haar werk zeer serieus neemt en niet snel iets ‘laat lopen’. Zij staat altijd, met raad en daad, klaar voor haar klanten. Het is prettig om met haar samen te werken! Dit alles doet zij met een aanstekelijke opgewektheid. Vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid pluist zij zaken uit en komt met een gedegen advies en onderbouwd advies.”
Eric Pippel, Directielid Waterschap Rivierenland

Gedreven vak professional

“Brigitte heb ik ervaren als een gedreven mens en taakgerichte collega die als adviseur een duidelijke profilering tentoonspreidde op haar HRM vakgebied. Deze motiverende attitude maakt haar voor mij een zeer gewaardeerde vakprofessional. Zeker ook de adequate en inhoudelijk correcte feedback die ik van haar heb ontvangen, droeg bij aan een gedegen besluitvorming door het Management team. Ook stond zij in de samenwerking open voor feedback van mijn zijde, waardoor een fijne collegiale band is opgebouwd. De uit te voeren processen en aandachtsdossiers (ook precaire en complexe HRM dossiers) zijn op zeer adequate wijze immer ingezet en met goed gevolg afgerond. Brigitte zorgde altijd voor een goede afweging tussen individuele- en organisatiebelangen. Als mens heb ik Brigitte ervaren als een warme en vriendelijke persoonlijkheid met altijd oog en aandacht voor de menselijke kant binnen de procesgang. Zij is zeker een toegevoegde waarde binnen teams en organisaties op het gebied van coaching, begeleiding en HRM sturing.”
Hans de Jong, manager Techniek & ICT, Media & Design

Humor en relativeringsvermogen

“Brigitte is in staat om in een korte periode overzicht te krijgen op complexe situaties in organisaties. Zij pakt met grote voortvarendheid zaken op. Moeilijke dossiers zijn voor haar geen probleem, maar een uitdaging. Zij onderscheidt zich enerzijds in haar begeleidende en coachende rol en anderzijds in haar rol als adviseur van directie en managers. Zij durft te confronteren, maar houdt de relatie met betrokkenen altijd overeind. Zij heeft een aantal ontslagprocedures via de rechtbank zowel procedureel als inhoudelijk uitstekend afgewerkt. Zij geeft feedback op een plezierige en tevens zakelijke wijze. Zij is een plezierige, integere persoonlijkheid met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.“
Henk de Vries, ROC directeur ROC Midden Nederland van 1997-2009

Empathisch vermogen en functionele daadkracht

“Brigitte is inhoudelijk en theoretisch uitstekend onderlegd; zij is een zeer toegewijde HRM-personeelsfunctionaris. Daarnaast is zij in staat om binnen een complexe organisatiestructuur de individuele belangen van de verschillende partijen op waarde te kunnen schatten. Zij verstaat de kunst om enerzijds integriteit, empathisch vermogen en objectiviteit te kunnen verenigen met anderzijds het vertegenwoordigen van bedrijfsbelangen, functionele daadkracht en overtuigingsvermogen.”
Steven van Ringelestijn, director Tourism & Leisure

Laagdrempelig en veilig

“Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Brigitte. Zij kan heel goed luisteren en samenvatten wat je hebt verteld en onthoudt dit voor de volgende keer zodat je de draad meteen kunt oppakken in de volgende sessie. Zij stelt precies de juiste vragen waardoor de antwoorden die eigenlijk al in je zitten naar boven komen. De afwisseling met praktische oefeningen is ook fijn. Door iets te visualiseren kreeg ik veel inzichten. Ik kan echt iets met alles wat ik heb geleerd en ga dit zeker toepassen in het dagelijks leven.”
Marian J., coachcliënt

Vergroten van assertiviteit

“Brigitte, ik wil je bedanken voor alle wijsheden die ik heb ontdekt. Ik voel me echt een ander mens. Ik voel dat ik aan het veranderen ben en zekerder begin te worden. Je hebt me echt geholpen assertiever te worden en uiting te leren geven aan mijn gevoelens.”
Koraisha B., coachcliënt

Veranderen op dieper niveau

“Ik heb dit traject heel positief ervaren en ben eigenlijk verrast wat voor een impact zo’n coachtraject heeft. De veranderingen werken op een dieper niveau door. Ik ben me erg bewust geworden van mijn eigen potentie en wat ik al bereikt heb. De kern van mijn probleem is mij steeds duidelijker geworden, zodat ik voor mezelf gerichter kan werken aan mijn eigen belemmeringen.”
Willem G., coachcliënt

Gevoelens ontwarren

“Ik ben erg tevreden! De coach heeft me geholpen met mijn vraag. Ze heeft me ook geholpen gevoelens te ontwarren en gedachten te ordenen waardoor ik helderheid kreeg en beter kon focussen. Ik vond de gesprekken erg prettig, ik heb het gevoel dat er veel naar boven kwam.”
Edwin T., coachcliënt

Creativiteit

“De afwisseling van gesprekken met creatieve oefeningen vond ik fijn.”
Laura V., coachcliënt

Versterken van zelfvertrouwen

“Ik ben erg tevreden over het traject. Ik merk dat ik bewuster ben geworden. Brigitte heeft me de spiegel voor gehouden en me aangemoedigd zaken op andere manieren te proberen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ze heeft me geleerd mijn eigen successen te waarderen.”
Marc K., coachcliënt

Warm en betrokken

“Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je persoonlijke inzet voor mij als persoon, maar zeker ook voor al die medewerkers die je gesteund en begeleid hebt op een manier die warm en betrokken was. Ik vind je een geweldige meid met een heel positieve levenshouding en uitstraling. Voor mij was je een PO’er zoals die hoort te zijn; aimabel, betrokken, ondersteunend bij emoties, maar ook zakelijk als het nodig was en met veel geduld!! Waar andere steken lieten vallen, probeerde jij ze weer rustig op te halen.”
Hetty S., coachcliënt

Andere perspectieven zien

“Door de oefeningen heb ik inspiratie gekregen om thuis verder te gaan met het onderwerp, Ik vond het erg interessant en leuk om verschillende invalshoeken te kunnen ervaren en op een andere manier naar mijn vraag te kijken.”
Marjolijn S., coachcliënt.

Constructief

“Het is een mooie manier om je eigen gedachten/gevoelens op een andere manier te bekijken, te bespreken en tot inzicht en oplossing te komen. Prettige leidraad en voor mij constructief.”
Patrick V., coachcliënt

Reflecteren en doorvragen

“Brigitte, ik leerde dat juist de eerste dingen die ik zei zo waardevol zijn bij het associëren, daar gaan we vaak aan voorbij. Jouw doorvragen en reflectie zorgde voor nog meer inzicht. De veiligheid en ontspannen sfeer draagt ook zeker bij aan echt bij mezelf komen. "
Magda v. E., coachcliënt

In de realiteit zetten

"Eerlijk is eerlijk, bij het bezig zijn met mijn droom om te zetten naar daad, vergat ik totaal aandacht te besteden aan het creatieve stuk; het stuk van verbeelden en vormgeven. Ik heb ontzettend veel houvast gekregen door het werken met de creatiespiraal en ben al eind op weg om een en ander daadwerkelijk te realiseren. Ja, van Droom naar Daad! Dank voor je praktische handvatten!"
Isabelle M., coachcliënt.

Visualisatie

"Wauw, wat een heerlijke visualisaties kun jij geven. Prachtig! Wat een rust! Ik kwam herboren van de coachsessie vandaan. Dit heeft echt toegevoegde waarde naast de gesprekken."
Antoinee O., coachcliënt.

Mogelijkheden zien

"Door relatiecoaching kwamen mijn vrouw en ik eindelijk in beweging. Wij zaten vast in onze problemen, jij hebt ons geholpen om samen de openingen te vinden."
Erik van S., coachcliënt

Essentie vinden

“Door mijn ziekte heen wilde ik een helder beeld krijgen voor de toekomst en ervaren dat ik meer ben dan mijn ziekte alleen. Daarnaast wilde ik mijn positie ten opzichte van anderen eens onder de loep nemen. Uit de brei van mijn woorden wist Brigitte binnen no time de essentie naar voren te halen en door de juiste vragen te stellen kwamen gevoelens en wensen naar boven. Het leven wordt er een stuk duidelijker door en je hebt handvatten om een andere richting in te slaan. Brigitte is open minded en zeer kundig. Maar bovenal is ze persoonlijk betrokken bij alles wat zij doet!”
Anita G, Emmen, coachcliënt

Komende evenementen

Geen evenementen

Inschrijven nieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi